/


Welkom op de website van psycholoog Drs. A.G. Verkade

Wachtlijst.

Er is geen wachtlijst.

Wachttijden per 1 oktober 2019.

Aanmeldingswachttijd = het aantal weken tussen  het moment dat u belt voor de eerste afspraak en de datum van de eerste afspraak.  

Voor de vestiging Wapenveld is dat 1 week, voor de vestiging Wezep 2 weken en voor de vestiging Hardenberg is dat 2 weken.

Behandelingswachttijd = het aantal weken tussen de eerste afspraak en de tweede afspraak. In Hardenberg is dat 2 weken, in Wapenveld 2 weken en in Wezep is dat 2 weken.

Locatie

Aanmeldingswachttijd

Behandelingswachttijd

Wapenveld

1 week

2 weken

Wezep

2 weken

2 weken

Hardenberg

2 weken

2 weken

 

1.   De wachttijden worden volgens wettelijk voorschrift berekend over de periode van de afgelopen twee maanden. 

Gezien de stand van de agenda kunt u uitgaan van dit op het moment dat u dit leest, nog steeds geldt.

2.   Er is geen verschil van wachttijd per zorgverzekeraar

3.   Er is geen verschil per diagnosegroep. Dus als u paniekaanvallen heeft is uw wachttijd even lang als van iemand die depressief is.


‘Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).’

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info